P2

Juf Dorien Proost

 P2
Op de boederij hoor je vele dieren. Luister maar eens goed, wat het paardje/varken/schaapje/hondje/... doet!!!
Mama kus, papa kus, bij de bus. Stap maar in, hier voorin. Naar je zin? Alles klaar? Zwaaien maar! Hier en daar. Samen op schoolreis, lie-re-la-re-leis!
HEY HEY HEY, doe je mee! Sport is fijn voor groot en klein!!
Lang zal hij leven, lang zal hij leven, lang zal hij leven in de gloria, in de gloria, in de gloria.
Lip lap lover zie ik tover inneminne mood dit kleurtje is ROOD Lip lap lover zie ik tover inneminne meel dit kleurtje is GEEL Lip lap lover zie ik tover inneminne mauw dit kleurtje is BLAUW
Kleine baby lief en teer, ik wieg je zachtjes heen en weer. Ik geef een kusje en je lacht, nog een zoentje ... slaap zacht.
BOEM PATS PANG Een kusje op je wang. Een kusje op je andere wang. IK HOU VAN JOU men leven lang!
Vriendjes maken in de klas. Lekker dollen in het gras. Spelen in de poppenhoek. Lezen in een prentenboek. Al deze vriendjes zijn van mij. In ons klasje ben ik blij!
Ik zit op een schommel en ik schommel. Ik zit op een wipplank en ik wip. Ik zit op een glijbaan en ik glij dan. In de speeltuin kijkt er niemand sip.
Dimmele dimmele dont, een zaadje in de grond Dimmele dimmele duit, daar komt een bloempje uit, dimmele duit!
De wielen van de bus die draaien rond, draaien rond, draaien rond De wielen van de bus die draaien rond als de bus gaat rijden ....
We maken een kringetje van jongens en van meisjes. We maken een kringetje van tralala. Maak nu een buiging, maak nu een buiging. Bij de hand, bij de hand neem een vriendje bij de hand.
Pagina 1 van 2

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten


Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /data/sites/web/babeersebe/www/plugins/system/cache/cache.php on line 217