Babeerse Welkom!

E-mailAfdrukkenExport ICS

Op avontuur

Evenement

Titel:
Zeeklassen
Wanneer:
wo, 18. oktober 2017, 08:00 h - vr, 20. oktober 2017, 17:00 h
Locatie:
Oostduinkerke - Oostduinkerke,
Categorie:
Uitstap

Omschrijving

2015 11 BAB Reportage 13

Het vakantiedomein "Hoge Duin" ligt midden in de Karthuizerduinen op amper 700 m van de zee. Oostduinkerke heeft bij eb het breedste strand van de Belgische kust. De laatste garnaalvissers te paard hebben hier hun stek.

Het vakantiedomein is een uniek startpunt voor educatieve uitstapjes. In "Hoge Duin" zelf is het aangenaam vertoeven. De accommodatie is ruim en de maaltijden zijn kindvriendelijk. Het domein beschikt over een fantastische speeltuin en de duinen als natuurlijke speelruimte. Een paradijs voor onze kinderen ...


Locatie

Oostduinkerke
Locatie:
Oostduinkerke - Website
Straat:
Kinderlaan 47
Postcode:
8670
Plaats:
Oostduinkerke
Land:
Belgium

Omschrijving

Gedurende de zes jaar lagere school gaan onze kinderen twee keer indrukken opdoen buiten de eigen schoolomgeving. In de tweede graad gaan zij op zeeklassen en in de derde graad op bosklassen.Ook het oudercomité sponsort deze uitstappen!

Dit is een enorm waardevolle ervaring voor onze kinderen en leerkrachten. Telkens wordt dit een echte ervaring, waar kinderen en ouders achteraf vol lof over spreken. Het werken aan sociale vaardigheden, het smeden van vriendschapsbanden, het actief beleven van wereldoriëntatie, de muzische ervaringen zijn een greep uit het aanbod van deze unieke uitstap. Dit alles wordt door onze leerkrachten heel intensief voorbereid.

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten