Babeerse Welkom!

E-mailAfdrukkenExport ICS

Evenement

Titel:
Bosklassen
Wanneer:
di, 19. september 2017, 08:00 h - vr, 22. september 2017, 17:00 h
Locatie:
Bohan - Bohan s/Semois,
Categorie:
Uitstap

Omschrijving

2015 11 BAB Reportage 11

J-Club De Knapzak is een prachtig vakantiehuis in het pittoreske dorp Bohan in de Ardennen.  De bosrijke omgeving is vaak al een belevenis op zich. Het uitzicht is fenomenaal.
Alle ingrediënten voor een gastvrij verblijf zijn aanwezig: nieuwe kamers, WIFI, lekkere en gezonde maaltijden, bezienswaardigheden in de buurt en tal van sport- en ontspanningsmogelijkheden.
Een uitdaging voor onze kinderen ... ze gaan op avontuur !


Locatie

Bohan
Locatie:
Bohan - Website
Straat:
Rue Mont les Champs 210
Postcode:
5550
Plaats:
Bohan s/Semois
Land:
Belgium

Omschrijving

Gedurende de zes jaar lagere school gaan onze kinderen twee keer indrukken opdoen buiten de eigen schoolomgeving. In de tweede graad gaan zij op zeeklassen en in de derde graad op bosklassen.Ook het oudercomité sponsort deze uitstappen!

Dit is een enorm waardevolle ervaring voor onze kinderen en leerkrachten. Telkens wordt dit een echte ervaring, waar kinderen en ouders achteraf vol lof over spreken. Het werken aan sociale vaardigheden, het smeden van vriendschapsbanden, het actief beleven van wereldoriëntatie, de muzische ervaringen zijn een greep uit het aanbod van deze unieke uitstap. Dit alles wordt door onze leerkrachten heel intensief voorbereid.

 

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten