ICT

We zijn er ons van bewust dat onze leerlingen moeten voorbereid worden op een wereld waarin bijna alles met de computer geregeld zal worden.

Vooral als bron van informatie , als communicatiemiddel en als bijkomende leerhulp in de klas, komt de PC in onze school uitstekend van pas.

Bij de kleuters gaat een nieuwe, fantasievolle wereld open wanneer ze d.m.v. enkele educatieve spelletjes de computer leren hanteren.
Ook in de lagere school zet men in op ICT! Tellen, rekenen, lezen, Frans, wereldoriëntatie, ... worden aantrekkelijker dankzij aangepaste software en het opzoeken of oefenen op internet.
 
Op een leuke manier maken de kinderen kennis met de computer en leren ze ICT gebruiken!

 

Parkeerbeleid


Alle wegen leiden naar .....de BAB.

Een school in de nabijheid van het centrum heeft zijn voor- en nadelen. Vaak is het onmogelijk om in de onmiddellijke omgeving van de school voldoende parkeerplaats te voorzien, maar gelukkig zijn er tal van mogelijkheden op maximaal 5 minuten wandelafstand.

Zeg nu zelf, wat is er aangenamer: in de onmiddellijke nabijheid van de school (Albertstraat/ Jozef Rommensstraat) 5 minuten zoeken naar een plekje waar je al dan niet reglementair je wagen kan stallen of meteen naar een grotere parking op 5 minuten wandelafstand.

Alternatieve plaatsen om te parkeren vind je hier (allen tussen de 350 en 450 meter van onze school):
- parking bib ±15 plaatsen
- parking Heilaar ±70 plaatsen
- kerkplein ±100 plaatsen (behalve op woensdag =markt)
- parking achter het gebouw van het Sociaal huis

Als we allemaal een kleine inspanning leveren kan de verkeersdrukte rond de school echt dalen en dat komt de veiligheid van onze kinderen ten goede.

Indien u uw wagen parkeert in de Jozef Rommensstraat, vragen wij u vriendelijk om te parkeren op de daarvoor voorziene parkeerstroken. (en niet op de parkeerplaats voor de bewoners/onderwijzend personeel).

14231226 1070320399683802 5252022522248034117 o

Bewaren

Bewaren

EMPTY