Babeerse Welkom!

In de kijker ...

Foto's van de hele school

 
De kinderen van het derde, vierde, vijfde en zesde leerjaar kregen vandaag de einduitslag van de wisslebeker!  Iedereen heeft zijn beste beentje voorgezet! 
Op de dag van de poetsvrouw zetten we onze poetsdames even in de kijker!  Dankzij hen hebben we een nette school!
De kinderen van het vijfde en zesde leerjaar schaakten vandaag voor de laatste keer. Volgende week is het de prijsuitreiking! 
Alle kinderen van de lagere school verzamelden aan het afdak. Alle kinderen die deze dag een FLUO hesje droegen,mochten hun naam doorgeven.Juf Christine trok uit de doos twee namen.Deze twee kinderen kregen elks een filmticket! 
Juf Tine ging met haar klas op uitstap maar er liep heel wat mis.  Gelukkig konden de kleuters en agent Jan hen veel bijbrengen.
De schepen van onderwijs, Hans Cornelis kwam de bekers uitreiken.  Er werden ook nog eetbons uitgedeeld. Alle kinderen kregen een medaille. 
Vandaag was het weer een topdag in de BAB: het was de  negende editie  schaaktoernooi! De  kinderen speelden in drie reeksen : de A reeks (eerste graad), de B reeks (tweede graad) en de C reeks (derde graad).  Elks speelde 9 partijen. Het was een toffe dag! 
Juf Ria is de tel niet meer kwijt! De kinderen van het vierde leerjaar maakten voor haar een aftelkalender ... want zij gaat op 1 september op pensioen! 
Alle Babbers trokken vandaag op straat om het zwerfvuil op te ruimen. een geslaagde actie! 
Pagina 1 van 4

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten