In de kijker ...

Foto's van de hele school

 
14 Babbers deden mee met het online Vlaams schoolschaakkampioenschap. Ze kregen allen een mooie medaille en een certificaat!
Wij steunen de BEDNETTERS!
Onze schaakbabbers die hadden deelgenomen aan het online provinciaal schoolschaakkampioenschap, kregen allen een grote, mooie medaille. Onze miniploeg van het derde leerjaa behaalde een derde plaats en kregen een beker. Liam behaalde een podiumplaats.  Twee kinderen kregen nog een tombolapijs. Ze hebben allen hun best gedaan. PROFICIAT!
Wij kregen het certificaat van de organisatie Zit stil omdat we aandacht geven aan kinderen met ADHD.
Het is Carnaval.. daarbij hoort een stoet... een echte carnavalstoel! Met mooie verkleedpakjes en blije gezichtjes passeerden we langs de bewoners van het Woonzorgcentrum! Hartverwarmend... ook al was het o zo koud. 
Het is lekker koud vandaag! Ik heb een goed idee. Wij gaan naar buiten. Ga je met ons mee? Pak je sjaal en je wanten, trek je jas snel aan! En doe ook je muts op, dan kunnen we zo gaan! Ga je mee, ga je mee! Spelen in de sneeuw! We gaan lekker spelen in de sneeuw. Sneeuwballen gooien, wat hebben we een pret. We maken een sneeuwpop met ogen en een pet!     
Heel wat kinderen amuseren zich in de sneeuw! 
Vandaag hielden we in de LS onze tweede prikactie. Van elke klas kreeg 1 leerling een leuke FLUOprijs! Zij kwamen vandaag met een FLUOhesje naar school!
Een KNUFFEL vanop AFSTAND voor de bewoners! 
Pagina 1 van 2

EMPTY