In de kijker ...

Foto's van de hele school

 
Beste ouders Voor alle verdere info verwijzen wij u graag door naar onze centrale info-pagina : www.scholengemeenschap-beerse.be of klik op onderstaande afbeelding
Om de Vlaamse anti-pestweek te beginnen, dansten de Babbers van de lagere school de BABdans. Ze kregen nadien elk een polsbandje "kies kleur, anti-pesten". 
Onze burgemeester, Bart Craane, kwam naar de BAB om de bekers te overhandigen aan de eerste, tweede en derde beste speler van elke reeks. Ook het beste meisje kreeg een beker. 
Dit jaar organiseerden we het 11 de schaaktoernooi in de BAB. We telden 90 inschrijvingen, inclusief oud-leerlingen van de BAB ( tot het derde middelbaar). De kinderen speelden elks 9 partijen. Ze kregen heel wat prijsjes en natuurlijk ook een medaille: want meedoen is belangrijker dan winnen !
We trokken met 10 BABschakers naar het Vlaams schoolschaakkampioenschap te Gent. We hadden een leuke dag! 
De BAB doet mee aan de fluoactie van VSV. Vandaag hielden we onze eerste prikFLUOactie; Er waren zeer veel babbers met een fluo aan. We trokken van elk leerjaar 1 naam. Zij kregen een mooie FLUOprijs van ons oudercomité.
Het oudercomité stond weer klaar om de kinderen van de lagere school een heerlijk warme chocomelk aan te bieden!
We deden met 8 BAB schakers mee aan het provinciaal schoolschaakkampioenschap te Brasschaat. Er deden in hun reeks 24 ploegen mee. We eindigden op de vierde en de tiende plaats. Er waren ook oud leerlingen van de BAB die meededen met het secundair onderwijs. De schaakmicrobe hebben we doorgegeven.
We zingen met z'n allen het lied, want elk kind heeft recht op onderwijs!
Pagina 1 van 2

EMPTY