Babeerse Welkom!

In de kijker ...

Foto's van de hele school

 
Vandaag kwamen er heel wat kinderen in hun pyjama naar school, om BEDNET te ondersteunen. 
Vier kinderen vande BAB namen 3 maart deel aan het Belgisch schoolschaakkampioenschap. Ze deden uiterste best. Ze eindigden op de 20ste plaats.Een dikke proficiat voor Dries, Mats,Raya en Robbe., We zagen er ook de Babber Robin die ondertussen al in het secundair onderwijs zit! 
We kozen er met onze school voor om het project van Broederlijk Delen in Oeganda te steunen door de verkoop van bloeiende wenskaarten.  Als leuke verrassing kregen we ook te horen dat nonkel Bram van twee van onze leerlingen nl Briek en Daan Lagast dit project in Oeganda leidt.  Enkele klassen konden het dan ook niet laten om met Bram rechtstreeks te skypen en andere klassen stuurden hem mails.  Daarop kregen we steevast van Bram een antwoord terug. De verkoop was een groot succes te noemen.  De opbrengst was 920€.  Van harte dank voor jullie steun en veel plezier met…
Alle Babbers mochten een affiche ontwerpen voor de gezondheidsweek van de BAB, die in maart zal doorgaan.  Esteban van het vierde, Camille van het derde, Jasper van het vijfde en Noa van het zesde,  werden verkozen o.w.v. hun inzending! Ze kregen  een gepersonaliseerde brooddoos! 
Deze week was het de Vlaamse week van ANTI PESTEN ! We dansten met z ' n allen de MOVE TEGEN PESTEN ! 
Vele kinderen kwamen vandaag verkleed naar school. 
Vijf kinderen van het derde leerjaar deden mee aan het open schaaktoernooi voor de mini 's op het Vlaams schoolschaaktoernooi 2018 in Turnhout. .  Ze behaalden een tiende plaats. Een knappe prestatie !
We trokken met 2 BAB ploegen ( kinderen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar)  naar het Vlaams schoolschaakkampioenschap in Turnhout.  Er deden 44 ploegen mee. Ze hebben allen zeer goed gespeeld. De eerste ploeg eindigde op de vijfde plaats en plaatste zich zo voor het Belgisch schoolschaakkampioenschap. De tweede ploeg eindigde op de dertigste plaats. PROFICIAT aan alle spelers! 
Pagina 1 van 3