Babeerse Welkom!

In de kijker ...

Foto's van de hele school

 
Ook onze kleuters hebben een toffe verkeersweek!
Deze week houden we een heuse verkeersweek in de BAB. 
Vandaag hielden we een tweede prikactie van FLUO. Meester Jo trok van elk leerjaar een klasnummer. Als dat kind een FLUOhesje droeg, kreeg dat kind een prijs. Helaas konden we maar 1 prijs geven aan een meid van het derde leerjaar. 
Vijf kinderen van de BAB kregen een leuke prijs omdat ze de affiche van het schoolfeest thuis op een zichtbare plaats hadden gehangen. 
Nadat het speeltuig was goedgekeurd, kwamen alle kinderen samen om het nieuwe speeltuig, geschonken door ons OC, eens te proberen. 
Eén BABschaakploeg was geselecteerd voor het Belgisch schoolschaakkampioenschap. Ze speelden elks 9 partijen. Een dikke proficiat voor Robbe, Raya, Douwe en Lucas. 
De kinderen van de BAB deden vandaag mee aan de nationale pyjamadag van BEDNET. 
We hielden een FLUOprikactie in de lager school. Want ... wie wil nu niet gezien worden ... in het verkeer? Een onschuldige hand trok een klasnummer. Als deze leerling een fluohesje droeg, kreeg hij/zij een klein prijsje. 
In de week van de keigezonde Kempen, werken de kinderen rond gezonde voeding. Bewegen is natuurlijk ook belangrijk om je lichaam gezond te houden!
Onze burgemeester, Bart Craane, deelde de bekers uit aan de drie eerste van elke reeks en tevens het beste meisje.
Er waren vandaag 99 schakers op het tiende BABschaaktoernooi. 9 kinderen van de eerste graad, 56 kinderen van de tweede graad, 34 kinderen van de derde graad; Ze schaakten 9 partijen. Ze kregen ook heel wat prijzen mee naar huis van onze sponsors (sleutelhanger OC, ijsboerke muts, stock kaarten BAB, medaille BAB, ijspralines B nice, brooddoos Decxk, ontbijtbon Sjokola, eetbons frituur Papatini en  Den Leeren Emmer...) Het was een leuke dag!
Het was dolle pret op de speelplaats!
Pagina 1 van 2