Babeerse Welkom!

In de kijker ...

Foto's van de hele school

 
Juf Tine ging met haar klas op uitstap maar er liep heel wat mis.  Gelukkig konden de kleuters en agent Jan hen veel bijbrengen.
De schepen van onderwijs, Hans Cornelis kwam de bekers uitreiken.  Er werden ook nog eetbons uitgedeeld. Alle kinderen kregen een medaille. 
Vandaag was het weer een topdag in de BAB: het was de  negende editie  schaaktoernooi! De  kinderen speelden in drie reeksen : de A reeks (eerste graad), de B reeks (tweede graad) en de C reeks (derde graad).  Elks speelde 9 partijen. Het was een toffe dag! 
Juf Ria is de tel niet meer kwijt! De kinderen van het vierde leerjaar maakten voor haar een aftelkalender ... want zij gaat op 1 september op pensioen! 
Alle Babbers trokken vandaag op straat om het zwerfvuil op te ruimen. een geslaagde actie! 
Vandaag kwamen er heel wat kinderen in hun pyjama naar school, om BEDNET te ondersteunen. 
Vier kinderen vande BAB namen 3 maart deel aan het Belgisch schoolschaakkampioenschap. Ze deden uiterste best. Ze eindigden op de 20ste plaats.Een dikke proficiat voor Dries, Mats,Raya en Robbe., We zagen er ook de Babber Robin die ondertussen al in het secundair onderwijs zit! 
We kozen er met onze school voor om het project van Broederlijk Delen in Oeganda te steunen door de verkoop van bloeiende wenskaarten.  Als leuke verrassing kregen we ook te horen dat nonkel Bram van twee van onze leerlingen nl Briek en Daan Lagast dit project in Oeganda leidt.  Enkele klassen konden het dan ook niet laten om met Bram rechtstreeks te skypen en andere klassen stuurden hem mails.  Daarop kregen we steevast van Bram een antwoord terug. De verkoop was een groot succes te noemen.  De opbrengst was 920€.  Van harte dank voor jullie steun en veel plezier met…
Alle Babbers mochten een affiche ontwerpen voor de gezondheidsweek van de BAB, die in maart zal doorgaan.  Esteban van het vierde, Camille van het derde, Jasper van het vijfde en Noa van het zesde,  werden verkozen o.w.v. hun inzending! Ze kregen  een gepersonaliseerde brooddoos! 
Deze week was het de Vlaamse week van ANTI PESTEN ! We dansten met z ' n allen de MOVE TEGEN PESTEN ! 
Pagina 1 van 4

Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /data/sites/web/babeersebe/www/plugins/system/cache/cache.php on line 217