Babeerse Welkom!

In de kijker ...

Foto's van de hele school

 

Ook in de BAB was het dag van de jeugdbeweging! 

Ouders, kinderen en leerkrachten werken samen aan een veilige omgeving.  Met de donkere maanden voor de deur willen we meer aandachtig zijn voor het dragen van een fluo-hesje en een helm.  "Helm op, fluo top" is  de verantwoordelijkheid van zowel ouders als kinderen.  Als we dit dan nog met z'n allen samen doen, is de BAB een echte "helm op, fluo top -school" want "SAMEN  DOEN WE MEE(R) MET VEILIG VERKEER VOOR ONZE KINDEREN.

Elk kind heeft recht op onderwijs! We zongen met heel de lagere school "ting tingeling" !

In de BAB zijn er veel mooimakers! We zijn tevens een MOS school! 

De kinderen van het vijfde en zesde leerjaar spelen partijen tijdens de middag.

Vandaag was het STRAPdag in de BAB voor het eerste, tweede, derde en vierde leerjaar.  We begonnen de dag met het STRAPlied. Gedurende de dag stonden er heel wat verkeersactiviteiten in de kijker : fietsvaardigheden, busevacuatie, de straat verkennen, oversteken aan een zebrapad, ...  Ook RTV kwam langs !

Vandaag was het dag van de sport. De kinderen kwamen in hun favoriete sportkledij naar school!  Natuurlijk begonnen we met ons wekelijks Tai-Chi moment !

De BAB is een MOSschool. Wij proberen milieuvriendelijke materialen te gebruiken. Zo kregen de kinderen van het tweede en vierde leerjaar een mooie draagtas van mooimakers! 

De boerkes van Beerse gingen samen met de kinderen naar het eerste leerjaar! De kinderen van de lagere school maakten een mooie erehaag om deze kinderen te verwelkomen.

De eerste schooldag ... heel spannend voor iedereen ! De kinderen leerden elkaar wat beter kennen door allerlei leuke spelletjes te spelen!