3KB

Juf Jolien Neeckx

 

 elfjes en draken
We maakte Beerse weer een beetje properder!! 
We brachten een bezoek aan boerderij 'Hoeve Megusta'! We deden een speurtocht en zochten alle dieren en materialen van de boerderij. Natuurlijk gingen we de dieren ook knuffelen, aaien en eten geven. Een ritje op de tractor kan natuurlijk niet ontbreken en veel speelplezier op de boerderij!!   Het lijken wel echte boeren en boerinnetjes!! 
We beleefde vandaag een sportieve sportdag en genoten van allerlei verschillende activiteiten!! 
Deze week leren we alles over het verkeer! Welke voertuigen zijn er allemaal?  Welke verkeersborden zijn er allemaal en wat betekenen ze?  Hoe moeten we veilig op straat lopen?  Hoe moeten we veilige oversteken?  En zoveel meer, het wat een leerrijke en fijne verkeersweek!! 
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ Als je goed hebt opgelet, ken je nu het alfabet!   Letter plezier in onze klas!! 
Genieten van het buiten spelen!! 
Ik zag 2 hazen, vlak voor pasen. Zitten in een weiland, met een mandje vol met eitjes, vlug gaan verven met zen beidjes.  Een kleurtje hier, een kleurtje daar, nu zijn alle eitjes klaar. 
Drie kunstige weken achter de rug!! We leerde verschillende kunstenaars kennen, werden zelf kunstenaars, leefde ons helemaal in in de wereld van Kunst. Het was een geweldig thema en de kleuters hebben zich helemaal kunnen uitleven in hun kunstwerken.   Nu staat onze kunsttentoonstelling klaar om te bezoeken, iedereen van harte welkom om onze geweldige kunstwerken te komen bekijken!! 
Verkleden is fijn! Verkleden is fijn!  Wat is het leuk iemand anders te zijn!
Indianen gekte in onze klas!! 
In de regen in de kou, graag breng ik de post bij jou. Dus nu sta ik bij jou huis, misschien ben je wel niet thuis. Open nu de deur maar gauw, want ik heb een pakje voor jou.    Wat hadden we een plezier om in de wereld van een postbode te duiken!  We stuurde een brief naar onszelf, spannend wanneer zou deze thuis aankomen?   
De laatste week genoten we van de gezelligheid van Kerstmis in onze klas.  
Pagina 1 van 3

EMPTY