3KB

Juf Jolien Neeckx
Juf Ann De Becker

 

 elfjes en draken
Astronautje, astronautje, mag ik met je mee omhoog? Boven op de maan daar wil ik zweven! Boven op de maan daar wil ik zijn! Astronautje, astronautje zweven is zo fijn!   
We genoten van een muzisch verhaal in de bibliotheek van Beerse. Bekijk samen met je kleuter de foto's en dan kan hij/zij het verhaal misschien nog wel vertellen aan jou.
Elke morgen 9u gaat opa's winkel open en kun je daar bij opa brom de mooiste letters kopen!   
buitenspelen met de karren  lekker fietsen in de wind  goed verstoppen en goed zoeken tot je alle kinderen vindt   stampen, rennen, rondjes lopen lekker spelen in het zand bergen maken, sloten graven en taartjes bakken op de rand   steentjes zoeken, grasjes aaien met krijt tekenen op de stoep en we gaan pas weer naar binnen als ik jullie straks weer roep
Ik zag 2 hazen, vlak voor pasen, zitten in een wei land. Met een mandje vol met eitjes, vlug gaan verven met zen beidjes. Een kleurtje hier,  een kleurtje daar. Nu zijn alle eitjes klaar.
We sloten de zichtbaarheidsmaanden af met een geweldige FLUO PARTY!!! Dit hadden we dubbel en dik verdiend na het maanden lang verzamelen van stickers voor de 'Helm Op Fluo Top' actie en onze Fluo Opdrachten van Flits.
'Mist' is een voorstelling van Het Wolk in 't Heilaar. Het was een mooie, maar intense voorstelling waar verschillende gevoelens beleefd werden. Het was grappig, spannend, maar ook wel eens eng en triestig.
Old McDonald had a farm, E-I-E-I-O! And on that farm he had a cow, E-I-E-I-O!  ...    We beleefde 2 geweldige weken vol dierenpret!! 
Verkleden is fijn, verkleden is fijn! Wat is het leuk iemand anders te zijn!    
Zie ons springen, rond het kampvuur swingen. Zingen in een hele vreemde taal. Hoor ons gillen, dit is echt wat wij willen. Dansen rond een heuse totempaal! 
Deze week genoten we nog eens extra veel van boeken. Elke dag lazen we een verhaal en wat genoten we hiervan!
In de regen, in de kou graag breng ik de post bij jou. Dus nu sta ik bij jouw huis, misschien ben je wel niet thuis. Open nu de deur maar gauw, want ik heb een pakje voor jou.   Wat hebben we genoten van dit thema!! Brieven schrijven, postkantoor spelen, post bezorgen, gezelschaspspel spelen, ... . Maar het spannendste moet nog komen, want we wachten vol spanning tot onze brief thuis aankomt!!
Pagina 1 van 3

EMPTY