3KB

Juf Katrien Van Roey
Juf Ine Coenen

 3KB
Dag kleuterschool, dag kleuterjufIk zeg je nu vaarwel. Jij gaf mij al die jaren zo'n heerlijk kinderspel.  Nu ga ik leren. En veel studeren.Met boekentassen, naar hoge klassen. Het is wel tijd, maar soms denk ik toch eens even,oei oei wat gaat die tijd toch vlug. Het was hier prettig oh wat kenden we een leven, ik kom hier vast nog eens terug. Eerst word ik nog een brandweerman of astronaut of kok.Of juffrouw of een danseres met een mooie brede rok. Of een matroosje, of virtuoosje. Of directeurtje of een masseurtje. Dan zal de juffrouw mij toch zeker nog herkennen.Dan ben…
De laatste weken en dagen van het schooljaar werden we echt in de watten gelegd, zo kregen we ijsjes en frietjes van het oudercomité.  Dat viel goed in de smaak!  Daarnaast hebben we nog GEWELDIG genoten van élk momentje samen.
Als de kleuters niet naar school mogen komen, fietsen de juffen eens langs de kleuters. Wat een fijn weerzien! Ook super leuk om af en toe een foto te mogen ontvangen van onze kleuters. 
Astronautje, astronautje mag ik met je mee ophoog. Boven op de maan daar wil ik zweven, boven op de maan daar wil ik zijn. Astronautje, astronautje zweven is zo fijn!
Als je 'n brief wilt sturen heb je ’n postzegel nodig Postzegel nodig, plak ‘m er maar op...
Pagina 1 van 2

EMPTY