3KA

Juf Dorien Proost

 

 ridders en prinsessen
We kwamen met zijn allen al STAP-pend en al TRAP-pend naar school! In de namiddag hielden we een fietsenparade door en rond de school, de lagere schoolkinderen zwaaienden ons toe!  
Wat is er leuker dan al spelend de natuur te ontdekken. Met DOE-opdrachten en een bezoekje aan de "heideschapen" met hun herder(in) beleefde we een supertoffe voormiddag! 
Op ontdekking in "de week van het bos". We wandelen in de natuur om de hoek met onze 3de kleuterklasvriendjes. 
Ga maar zitten op je paard en hou je heel goed vast! De draaimolen gaat draaien, rond en rond. De draaimolen gaat draaien, rond en rond. We draaien en we draaien en ik ga naar je zwaaien. Het paard gaat op en neer. Ik wil nog een keer! De draaimolen gaat draaien, rond en rond. De draaimolen gaat draaien, rond en rond.
Iedereen is KAMPIOEN, met minder grijs en veel meer groen. Als we het samen kunnen doen, dan wordt iedereen een KAMPIOEN!
Kermis op het plein! Kermis, kermis. Feest voor groot en klein! Kom, we gaan op pad! Want het is kermis, het is kermis. Het is kermis in de stad!
Een dikke kus en knuffel van de juf! 
We maken van onze klas een "echt" echt kasteel!  
Naar school, vakantie voorbij. Het is leuk iedereen weer te zien. Een nieuwe start van vooraf aan. Een nieuw jaar om voor te gaan!

EMPTY