3KA

Juf Dorien Proost

 

 3KA
De blaadjes van de bomen, vliegen in het rond. de druppels van de regen, vallen op de grond. Maar ik ga graag naar buiten, ik heb een regenjas. En ik stamp lekker met men laarzen in de plas!  Laat de herfst maar komen, het is mooi in het bos. Kijk die paddenstoelen, kastanjes in het mos.
De wind waait, de wind waait, de blaadjes van de bomen. De wind waait, de wind waait, de wind waait door mijn haar. De wind waait, de wind waait, de herfst is weer gekomen. De wind waait, de wind waait, alles door elkaar.
Is iedereen er klaar voor!!!!! Oké dan tellen we nu af ... 1 ,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  START
Dit is mijn lijf En hé, zie je dat Nooit aan gedacht Dat ik dat allemaal had Dit is mijn lijf Het is mooi en heel fijn Hier moet ik echt heel erg Zuinig op zijn...
Kermis, kermis, kermis op het plein.Kermis, kermis, feest voor groot en klein.Kermis, kermis, kom we gaan op padwant het is kermis, het is kermis.Het is kermis in de stad!
Er zat een lief prinsesje te huilen op een steen, huilen, huilen de hele dag alleen. Sta op prinsesje lief, droog die tranen en lach zoek een ridder uit de klas die met je dansen mag! 
Naar school, vakantie voorbij! Het is leuk iedereen weer te zien elkaar zolang niet gezien. Naar school, in de klas zij aan zij. Een nieuwe start van vooraf aan, een nieuw jaar om voor te gaan!

EMPTY