3KA

Juf Dorien Proost

 

 3KA
Astronautje, astronautje, … mag ik met je mee omhoog? Boven op de maan daar wil ik zweven. Boven op de maan daar wil ik zijn. Astronautje, astronautje zweven is zo fijn!
In de regen in de kou, graag breng ik de post bij jou. Dus nu sta ik bij jouw huis, misschien ben je wel niet thuis. Open nu de deur maar gauw, Want ik heb een brief voor jou!
O, denneboom... O, denneboom wat zijn je takken wonderschoon. Ik heb je laatst in bos zien staan, toen zaten er geen lichtjes aan. O, denneboom... O, denneboom wat zijn je takken wonderschoon.
Hij komt, hij komt! Die lieve goed Sint. Mijn beste vriend, uw beste vriend. De vriend van ieder kind!   Mijn hartje klopt, mijn hartje klopt zo blij. Wat brengt hij mij wat brengt hij jou? Wat brengt hij jou en mij!  
Lekker lezen in de BIEB. Hieperdepiep hieperdepiep!Boeken vind je in de BIEB. Hieperdepiep hoera!Even fietsen naar de BIEB. Hieperdepiep hieperdepiep!Boeken haal je in de BIEB. Hieperdepiep hoera! Boeken met plaatjes of verhalen.Boeken met woorden in vreemde talen.Boeken over dieren, boeken over dingen.Of een boek … om uit de zi-ngen.
De dieren uit de dierentuin, de dieren die zijn los De dieren uit de dierentuin, de dieren die zijn los  Daar is de leeuw, de olifant, de ratelslang, de pinguïn, de adelaar, de beer, de kikker, de aap, de kangoeroe!
Technopolis on tour: een boeiende wetenschapsshow!   
Ik ben ik en jij bent jij.Kijk maar goed want je hoort er bij.Jullie zijn familie van mij:papa, mama, zusje,broertje, opa, oma,baby, ik en jij!!!
Kermis, kermis, kermis op het plein. Kermis, kermis, feest voor groot en klein. Kermis, kermis, kom we gaan op pad. Want het is kermis, het is kermis, het is kermis in de stad  
In het kasteel, dansen de prinsessen veel. De ridders kijken met plezier hoe de prinsessen dansen met een zwier! Stoere ridders dansen mee in het rond, ze klappen in hun handen en stampen op de grond!     
Welkom, welkom, welkom iedereen. Doe je met ons mee? We beginnen zo meteen. Welkom, welkom, welkom iedereen. Fijn dat je er bent, zing gezellig mee, als je het liedje kent.

EMPTY