3KA

Juf Dorien Proost

 

 ridders en prinsessen
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 …. GOOOOOOO!!!! Vet, wat een pret, in mijn ruimteRAKET Ik ga omhoog en naar benee, Kom, ga lekker met me mee. Vet, wat een pret, in mijn ruimteRAKET Ik ga omhoog en naar benee, En ik neem jullie allemaal mee!
Wist je dat er elk schooljaar duizenden kinderen en jongeren zijn die door ziekte langdurig of regelmatig niet naar school kunnen gaan?  Bednet zorgt ervoor dat zieke leerlingen via de computer en tesamen met hun eigen klas de lessen mee kunnen volgen.  Zo blijven ze mee met de les en al de rest!
Heb jij al een DINOSAURUS gezien? Was dat in een MUSEUM misschien? Ze leefden in een ver verleden, Dat is al héél lang geleden! DINO, o DINO waar ben jij? Jij GROOT, GROOT beest zat eerst in een EI!
Het is carnaval... daarbij hoort een stoet!  Een echte CARNAVALSTOET! Dus... we verkleden ons en gaan op pad... Lachend en zwaaiend! Zo HARTVERWARMEND... maar ook ooooo zo KOUD!
’t is carnaval, het is carnaval! Ze je masker maar op en pruik op je kop CARNAVAL, het is carnaval, iedereen is blij! ’t is carnaval, het is carnaval Ja wat is het toch fijn. Iemand anders te zijn. ’t Is carnaval! Voor je het weet is het weeral voorbij!
Ik ben ziek Mijn hoofd doet pijn Ik moet naar de dokter Wat zou er toch zijn? Dokter, kijk eens even Waarom heb ik zo’n pijn? Nee, het is niet leuk, om ziek te zijn. Au… mijn buik Au… mijn hoofd Au… mijn keel Au au au au au Dokter, luister even Geen prik of pillen meer Doet u maar een pleister Dan huil ik echt niet meer    
In de regen, in de kou! Graag breng ik de post bij jou. Dus nu sta ik bij jou huis. Misschien ben je wel niet thuis? Open nu de deur maar gauw. Want ik heb een pakje voor jou!  
365 nieuwe dagen om te dromen.Te gaan en te komen.Te ontvangen en te geven.En tussenin:gelukkig en gezond te leven.
Niets is cooler dan kerstmis als iedereen bij elkaar is.Dan mag ik laat naar bed en hoef ik niet naar school.Whohoho!Niets is cooler dan kerstmis als de zon schijnt en het koud is.De mooiste tijd van het jaar want we zijn met elkaar.Echt waar!Niets is cooler dan kerst kerstmis.
Een KNUFFEL van op AFSTAND! Dit doet deugd voor GROOT en KLEIN....  
Spring maar op en neer. Schud je billen heen en weer. Gooi je handen in de lucht voor Sinterklaas HEY HEY! Draai een keertje in het rond. Maak een buiging tot de grond. Ja, zo gaat deze welkomsdans voor Sinterklaas! W-E-L-K-O-M Welkom sinterklaas
Ik maak een schilderij voor mij! Klotter hier, klotter daar! Ik maak een schilderij voor mij! Ja, het is nog lang niet klaar…
Pagina 1 van 2

EMPTY