3KA

Juf Dorien Proost

 

 ridders en prinsessen
In de regen, in de kou! Graag breng ik de post bij jou. Dus nu sta ik bij jou huis. Misschien ben je wel niet thuis? Open nu de deur maar gauw. Want ik heb een pakje voor jou!  
365 nieuwe dagen om te dromen.Te gaan en te komen.Te ontvangen en te geven.En tussenin:gelukkig en gezond te leven.
Niets is cooler dan kerstmis als iedereen bij elkaar is.Dan mag ik laat naar bed en hoef ik niet naar school.Whohoho!Niets is cooler dan kerstmis als de zon schijnt en het koud is.De mooiste tijd van het jaar want we zijn met elkaar.Echt waar!Niets is cooler dan kerst kerstmis.
Een KNUFFEL van op AFSTAND! Dit doet deugd voor GROOT en KLEIN....  
Spring maar op en neer. Schud je billen heen en weer. Gooi je handen in de lucht voor Sinterklaas HEY HEY! Draai een keertje in het rond. Maak een buiging tot de grond. Ja, zo gaat deze welkomsdans voor Sinterklaas! W-E-L-K-O-M Welkom sinterklaas
Ik maak een schilderij voor mij! Klotter hier, klotter daar! Ik maak een schilderij voor mij! Ja, het is nog lang niet klaar…
Ik ben de heks op een bezemsteel, Ik woon in een spookkasteel. Met mijn kat en met mijn spin En een wrat op mijn kin! Ik tover, ik tover zoveel ik wil. Ik maak iedereen bang, vooral als ik gil! IEIEIEIEIEIEIEIEIEIEEEEEE!!!!!
Dit schooljaar geen GROOTOUDERFEEST, zo jammer! Maar... onze grootouders leggen we graag in de watten, dus knutselen we met veel liefde een cadeautje. Een cadeautje gemaakt met heel ons hart.    
Zeg Roodkapje waar ga je heen, zo alleen zo alleen. Zeg Roodkapje waar ga je heen, zo al-leen. Ik ga bij grootmoeder koekjes brengen, in het bos, in het bos. Ik ga bij grootmoeder koekjes brengen, in het bos. In het bos wonen wilde dieren, in het bos, in het bos. In het bos wonen wilde dieren, in het bos. Ik ben niet bang voor de wilde dieren in het bos, in het bos. Ik ben niet bang voor de wilde dieren in het bos. Pas maar op voor de boze wolf, in het bos, in het bos. Pas maar…
Wat als... sprookjes wel bestaan! Een voorstelling waarin verschillende sprookjes een nieuw verhaal maken. 
De blaadjes van de bomen, vliegen in het rond. de druppels van de regen, vallen op de grond. Maar ik ga graag naar buiten, ik heb een regenjas. En ik stamp lekker met men laarzen in de plas!  Laat de herfst maar komen, het is mooi in het bos. Kijk die paddenstoelen, kastanjes in het mos.
De wind waait, de wind waait, de blaadjes van de bomen. De wind waait, de wind waait, de wind waait door mijn haar. De wind waait, de wind waait, de herfst is weer gekomen. De wind waait, de wind waait, alles door elkaar.
Pagina 1 van 2

EMPTY