Babeerse Welkom!

4A

Juf Chantal Henderieckx

 
Siebe kwam vandaag in onze klas om gebarentaal aan te leren. Hij leerde ons verschillende woorden van bepaalde thema 's : openbaar vervoer, de 4 seizoenen, dieren, voeding,... Hij leerde ook het alfabet. Zo konden we nadien onze eigen naam in gebarentaal zeggen. Het was een leuke ervaring! 
Het was vandaag de dag van de jeugdbeweging. De meisjes dansten een cool dansje!
Omdat het deze week de 'week van het bos' is,hadden we een afspraak met meester Manu. Hij vertelde weer heel wat nieuwe dingen! 
De  voke van Benthe, Jade en June  heeft  een groot hart voor zijn huisdieren. Benthe ziet ze ook graag en vertelde er wat over! 
De kinderen doen ervaringen op omtrent blind schilderen! 
Al lezend genieten de kinderen van het herfstzonnetje in de buitenklas!
De kinderen oefenden op : evenwicht, rotonde nemen, hand uitsteken, rechts opstappen, nemen van een hindernis, smalle doorgang, ...
In de week van werelddierendag kwam er ook een konijn in de klas. Axl vertelde over de geboorte en de verzorging van konijnen. Djaneica vertelde over haar schildpadden.
Naar aanleiding van de werelddierendag, kwamen de twee superhelden Truus en Maurice naar onze klas. Nancy kwam vertellen over "Wat is broodfok"? De twee honden zijn dan ook de spilfiguur in een kinderboek waarin ze een broodfokker proberen te klissen. 
Iedereen zette weer zijn beste beentje voor! 
De kinderen beelden een letter uit. 
De kinderen die vandaag met de fiets naar school waren gekomen, mochten hun fiets pimpen. Op het einde van de dag mochten ze hun fiets tonen aan de anderen tijdens de fietsparade op de speelplaats. 
Pagina 1 van 2

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten