Babeerse Welkom!

4A / 4C

Juf Chantal Henderieckx
Juf Annelies Buyens

 4A
Vorig jaar maakten enkele kinderen van de kangoeroeklas een natuurquiz. Vandaag werd deze quiz gespeeld door de kinderen van het vierde leerjaar. 
Ook vandaag oefenden we de leerstof op bingel! 
We hadden dolle pret op de speelplaats!  Liene en Caro waren de fotograaf van dienst! 
Lekker ontspannen in het zwembad!
De Sint kwam nog even langs in de klas. NAdien speelden we met de spelletjes! Elise en Tygo waren de fotograaf van dienst!
De Sint kwam een bezoekje brengen aan de kinderen van de BAB!
De kinderen moesten verschillende opdrachten doen : zoek rijmwoorden, beeld een Sinterklaasliedje uit zonder klank, zet de naam van Sint om in cijfers, schrijf Sint met je niet-schrijfhand!  NAdat ze alle opdrachten hadden voltooid, kregen ze een fotopuzzel. Daar lagen de pakjes verstopt! 
De kinderen bekeken wat optische illusie is. Siska had een goed boek hierover bij! Nadien bekeken ze tekeningen, foto's. Daarna gingen ze in een groepje zelf aan de slag. Ze maakten een schets of schreven een stappenplan. Dan trokken ze op pad om geweldige foto 's te trekken!
De kinderen brachten hun lievelingsboek mee. Ze kozen een woord  uit het boek en verklankten dat woord. Nadien kozen ze een stukje uit om voor te lezen op muziek. We maakten een domino met de boeken van de klas.
De kinderen tekenden hun initialen van hun naam. Daarna kozen ze een vindmateriaal en vulden ze de letters op. Nadien plakten ze er aluminiumfolie over.  Zie jij welke letters er staan ? Ra ra ! 
Pagina 1 van 3