Babeerse Welkom!

4A / 4C

Juf Chantal Henderieckx
Juf Annelies Buyens

 4A
De kinderen kregen les over de verdeling van het water op aarde,  de kringloop van het water en de verschillende agregatietoestanden. Nadien trokken ze naar de rivier om waterdiertjes te scheppen.  Na de middagpauze deden ze nog proeven met water en werden de waterdiertjes gedetermineerd.  Het was een leuke, leerrijke dag!
De kinderen werkten in groepen.Ze kregen telkens een andere opdracht, met als hoofddoel : nadenken over dingen die draaien. vb de aarde en de zon, mijn lichaam, verschillende wielen, ...
Tijdens de verkeersweek oefenen de kinderen voor de verkeersproef op de speelplaats. 
We hebben een leuke namiddag beleefd in de sporthal. 
Vandaag brachten we een bezoek aan de bib. De kinderen werden in roepjes verdeeld. Ze moesten proberen om zo snel mogelijk 9 opdrachten op te lossen. Telkens kregen ze een tip. Op het einde moesten ze met die tip de schat zoeken op een kaart. 
Op het einde van een trimester is het weer pretbad! 
We gingen naar het ziekenhuis. We kregen een rondleiding op de verschillende afdelingen. 
We  leren in de klas over EHBO, de spieren in het lichaam, het skelet, wondverzorging,...; Tijd dus om een bezoek te brengen aan het ziekenhuis! 
Het vierde leerjaar ging op stap om het zwerfvuil op te ruimen in de gemeente! Een heel karwei! 
Pagina 1 van 5

Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /data/sites/web/babeersebe/www/plugins/system/cache/cache.php on line 217