P1

Juf Dorien Proost

 Nelly Cesar
Fietsen, fietsen, fietsen maar. Sneller, sneller, racen maar. Remmen, remmen, nu heel traag. Fietsen doe ik toch zo graag!  
De wielen van de bus gaan rond en rond, rond en rond, rond en rond. De wielen van de bus gaan rond en rond, als de bus gaat rijden.  
Met mijn jas en boekentas, ga ik naar de Nijntjesklas. Ik maak veel vriendjes, groot en klein. Wil jij mijn vriendje zijn.
Rode stippen op een ei, met een rode strik erbij. Ik heb een ei voor jou, ik heb een ei voor mij. Welke kleur kies jij?
Papa, wil je even luisteren. Ik wil iets in je oren fluisteren. Het gaat over mij, het gaat over jou. IK HOU VAN JOU!
Lip lap lover zie ik tover inneminne mood deze kleur is ROOD! Lip lap lover zie ik tover inneminne meel deze kleur is GEEL! Lip lap lover zie ik tover inneminne mauw deze kleur is BLAUW!
Met mijn jas en met mijn boekentas, ga ik naar de Nijntjesklas. Ik maak veel vriendjes, groot en klein. Wil jij ook mijn vriendje zijn!
Het is carnaval, het is carnaval. Zet je masker maar op en een pruik op je kop. Carnaval, het is carnaval. Iedereen is blij. Ja wat is het toch fijn om iemand anders te zijn. Het is carnaval. 
Hou je van feesten, hou je van plezier. Blijf dan niet zitten en kom vlug naar hier. Dit is het leukste feestje dan je ooit beleven zal. Mijn beste vriendjes komen hier ook heen, maar je herkent ze misschien niet meteen. Ze hebben zich verkleed want wij vieren nu CARNAVAL.        
Kennismaking met Circus Picolini als voorbereiding op het schoolfeest.
Er is er één jarig HOERA HOERA, dan kun je wel zien dat is hij/zij. Dan vinden we allen zo prettig jaja en daarom zingen we blij. Hij/Zij leven lang... HOERA HOERA!
Pagina 1 van 3

EMPTY