We zijn er ons van bewust dat onze leerlingen moeten voorbereid worden op een wereld waarin bijna alles met de computer geregeld zal worden.

Vooral als bron van informatie , als communicatiemiddel en als bijkomende leerhulp in de klas, komt de PC in onze school uitstekend van pas.

Bij de kleuters gaat een nieuwe, fantasievolle wereld open wanneer ze d.m.v. enkele educatieve spelletjes de computer leren hanteren. Ook in de lagere school zet men in op ICT! Tellen, rekenen, lezen, Frans, wereldori├źntatie, ... worden aantrekkelijker dankzij aangepaste software en het opzoeken of oefenen op internet.   Op een leuke manier maken de kinderen kennis met de computer en leren ze ICT gebruiken!

e-Safety label

Gegevens tonen aan dat sensibilisering rond veilig internetgebruik noodzakelijk is. Het eSafety label heeft tot doel scholen te ondersteunen bij de realisatie van ICT-veiligheid
Het belangrijkste aspect van het eSafety label is een module  waarmee we aantonen op welk niveau van ICT-veiligheid  (o.a. ICT infrastructuur, beleid rond sociale media, ..) we ons bevinden. De BAB werkt structureel aan deze verbeteringen!

e safety label

EMPTY